A raklapok felhasználása igen széles körű napjainkban, főleg a kereskedelmi egységek raktározási folyamataiban játszik nagy szerepet. Emellett a raklapok elengedhetetlenek a szállítás során is, hiszen speciális eszközökkel ezeken viszik be a raktárba az árukészletet. A raklapok minősége mellett a készítés körülményei is lényegesek, így fontos tényezőt jelent a környezettudatos raklapgyártás.

A raklapgyártás során törekszünk a környezet védelmére, a fenntartható fejlődés szerinti munkafolyamatok kialakítására. Gépeink a legmodernebb technika szerint készítik a raklapokat, így a legkevesebb hulladékkal jár a raklapgyártás. Cégünk működtetése során is ügyelünk a környezetkímélő módszerekre, dolgozóink törekednek a raklapok újrahasznosítására és az energiatakarékos termelésre. A környezettudatos termelés során minden hulladékot újrahasznosítunk, a sérült, megmaradt anyagokból fatörmeléket állítunk elő, amely hozzájárul a zöld energia hasznosításához az erőművekben!

Ha Önnek is fontos, kitől vásárolja raklapjait kereskedelmi egységébe, válasszon minket és a környezettudatos raklapgyártást!

Rólunk mondták

Többször későn eszméltünk és elfelejtettük időben leadni rendelésünket de a Top-Palett mindig készségesen segített.
A raklapkezelésben megbízhatóak csak a javithatatlan raklap van selejtezve ,viszont amit megjavítanak azt mindenhol elfogadják tőlünk.
Scroll to top