A különböző területen tevékenykedő cégek számára gyakran komoly problémát jelenthet az elhasználódott vagy rossz raklapok kezelése, melyek az idők során tönkrementek, valamint cserék során kerültek a vállalkozás tulajdonába. Ezeknek a raklapoknak a tárolása helytakarékossági és anyagi szempontból is megterhelő és veszteséges, azonban bizonyos esetekben kitűnő és takarékos megoldás lehet a javíttatásuk.

A hibás raklapok javítása sok esetben megoldható és megtérülő befektetést nyújthat a tulajdonosoknak, amennyiben kisebb hibákról és sérülésekről van szó, esetleg néhány elemet érintő felületen, azonban jelentősebb sérülések esetében kifizetődőbb új darabokra beruházni és a felvásárló cégekkel egyeztetni az elhasználódott darabok további sorsáról, azaz a raklapok forgalomból való kivonásáról, valamint az újrahasznosításról.

Elemhiányos nem javítható raklapok újrahasznosítása: a raklapokat speciális eljárással ledaráljuk és faapríték készül belőle.

Rólunk mondták

Többször későn eszméltünk és elfelejtettük időben leadni rendelésünket de a Top-Palett mindig készségesen segített.
A raklapkezelésben megbízhatóak csak a javithatatlan raklap van selejtezve ,viszont amit megjavítanak azt mindenhol elfogadják tőlünk.
Scroll to top