A fűrészáru széles körben felhasználható az iparban. A faipar dolgozza fel azokat a fűrészipari termékeket, melyek valamilyen célból még felhasználhatóak, legyen szó különböző deszkákról, lemezekről, bútorlapokról.

Ezek a termékek a bútoripar vagy akár az asztalosszakma kiváló alapanyagául szolgálhatnak. A fűrészáru előállításában is megjelent a szabványosítás, és ennek köszönhetően már itt is minden termék megfelel egy bizonyos minőségi szintnek.

A fűrészárukat ipari felhasználásuk szerint több csoportba sorolhatjuk. Felhasználja a bányászat, ahol bányadeszkák, aknafák, aknakereső gerendák és a bányavasút talpfája készül belőle. A vasút talpfái, váltótalpfái is jó minőségű fűrészáruból készülnek. Emellett fűrészáruból vannak a különböző szelvényáruk, mint gerendák, zárlécek, padlók, padlódeszkák és lécek. Ezeket a bútoripar számos területén megtalálhatjuk, otthonunk berendezésére használják fel őket.

Ha minőségi fűrészárut szeretne kereskedelmi egységébe, vagy szállítmányozási cégébe, keressen fel minket! Ha a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés is fontos az Ön számára, válassza cégünket, nálunk a környezettudatosság is fontos szempont munkafolyamataink során!

Rólunk mondták

Többször későn eszméltünk és elfelejtettük időben leadni rendelésünket de a Top-Palett mindig készségesen segített.
A raklapkezelésben megbízhatóak csak a javithatatlan raklap van selejtezve ,viszont amit megjavítanak azt mindenhol elfogadják tőlünk.
Scroll to top