Minden fajta raklapmegoldásokkal várjuk, keressen bennünket levélben vagy telefonon! Javítás, gyártás nem gond. Mottónk :  "Raklap gondja van? Bízza ránk!"
Tekintse meg hétköznapjainkat ,milyen módon készülnek a raklapok!
Minden amire a raklap még használható: tárolás, szállítás, csomagolás.
 • 1
 • 2
 • 3

Kategóriák

EUR raklapok

ÚJ EUR raklap   Leírás Méret: 800x1200mm Tömeg: 20 kg Fafaj: ...

Bővebben

800x1200mm-es raklapok

Új 5 léces raklap   5 léces, 600kg teherbírású, könnyített raklap Méret: 800x1200mm ...

Bővebben

1000x1200mm-es raklapok

Új 5 léces raklap Méret: 1000x1200mm Tömeg: 8 kg Fafaj: fenyő és nyárfa kivitel ...

Bővebben

600x800mm-es raklapok

Új 5 léces raklap Méret: 600x800mm Tömeg: 5 kg Fafaj: fenyő és nyárfa kivitel ...

Bővebben

Fedlapok

Új fedlap 7 léces kivitel   Méret: 1000x1200mm Tömeg: 8 kg Fafaj: fenyő és ...

Bővebben

Düsseldorf raklap

ÚJ Méret: 800x600x160mm Tömeg: 8 kg Fafaj: nyárfa kivitel Teherbírás: 600 ...

Bővebben

Mini paletták, Display raklap

Új Mini paletta, elcsúsztatott lábbal Méret: 400x600mm, 400x800mm, 400x400mm Tömeg: 5 ...

Bővebben

Raklapmagasító

Új raklapmagasító Méret: 800x1200x200mm Tömeg: 10 kg Fafaj: fenyő és nyárfa ...

Bővebben

Egyedi raklapok

Korszerű raklap gyártási technológiánknak, gépparkunknak köszönhetően lehetőségünk van egyedi ...

Bővebben

Fűrészárúrgyártás

  Feltöltés alatt...

Bővebben

A TOP-PALETT KFT. ÜDVÖZLI ÖNT!

Cégünk Budapest határán helyezkedik el és több mint 25 éve foglalkozunk raklapkezeléssel. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Minőség és gazdaságosság egyben. Weboldalunkon megtekintheti akciós ajánlatainkat is.

TEVÉKENYSÉGEINK

 • Raklap és Fűrészáru gyártás , minden méretben és minden területen.
  • Papíripar
  • Építőipar
  • Élelmiszeripar
  • Fémipar
  • Raktározás
  • Mezőgazdaság  stb…
 • Düsseldorfi (DD) raklap javítás
 • MÁV-EUR raklap javítás érvényes engedéllyel, hitelesítéssel
 • EUR és egyutas raklap kereskedelem
 • Raklap és fűrészáru ISPM15 hőkezelése
 • Elemhiányos nem javítható raklapok újrahasznosítása: a raklapokat speciális eljárással ledaráljuk és faapríték készül belőle.
 • Raklap felvásárlás
 • Raklap kezelés a megrendelő saját telepén
 • Egyéb fa termékek, szállító doboz, raklapmagasító keret, raklaphosszabbító fedlap, dobogó gyártása a megrendelő igényei szerint

Raklapot szeretne vásárolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

A DÜSSELDORFI RAKLAPRÓL:

Cégünk különböző raklapok javításával is foglalkozik. A raklapok minden kereskedelemben használatos eszközök. Méretektől függően számos raklap-fajta ismeretes. Ismerkedjünk meg közelebbről egy kisebb típussal, a düsseldorfi raklappal!

A düsseldorfi raklap az átlagosnál apróbb méretekkel rendelkezik, így alkalmas kisebb kereskedelmekbe, helytakarékosság szempontjából ideális minden kisméretű raktárba.  Anyagát tekintve általában nyárfából vagy fenyőből készítik. Kezelése könnyű, hiszen négy oldalról emelhető, így kézi erővel is könnyen mozgatható. Ezek a raklapok általában hőkezeltek. Méretei 800x600x160, amely az EU-szabvány felét jelenti.

A düsseldorfi raklapot Önnek találták ki, ha az élelmiszeriparban tevékenykedik, vagy ha strapabíró, erős raklapokkal szeretne dolgozni.

Cégünk vállalja a düsseldorfi raklapok javítását már 650 Ft-tól!raklap

Ha a raklapokat eredeti funkciójukra alkalmatlannak találjuk, akkor se dobja azokat kukába, hiszen rengeteg felhasználási módja lehetséges még. Például lakásdekorációs vagy lakás felszerelési eszközök.

Ötletek merítéséhez látogasson el Facebook oldalunkra!

Raklapok újrahasznosítása

Manapság az egész világon különösen nagy szerepet kap a környezetvédelem. Nap mint nap hatalmas mennyiségű fát vágnak ki, így rendkívül fontos szem előtt tartani az újrahasznosítás lehetőségét.

A szállítmányozás, raktározás terén sem elhanyagolható az újrahasznosítás, hiszen ezek az ágak rengeteg faanyagot felemésztenek, amennyiben az ezen a területen tevékenykedő vállalkozások új raklapokat használnak. A raklapok újrahasznosítása kiemelten fontos feladat, hiszen ezzel a módszerrel fakivágás nélkül lehet új raklapokat előállítani.

Hazánkban egyre több cég használ újrahasznosított raklapokat. Ez amellett, hogy rendkívül környezetbarát megoldás, költséghatékony is, hiszen az újrahasznosított raklapok műszaki jellemzőik alapján teljes mértékben megegyeznek új társaikkal, azonban sokkal olcsóbban beszerezhetőek, mint az új raklapok.

Elemhiányos nem javítható raklapok újrahasznosítása: a raklapokat speciális eljárással ledaráljuk és faapríték készül belőle.

Ha az Ön számára is fontos a környezetvédelem, és szeretne spórolni a raklapokon, válasszon újrahasznosított raklapot!

Miért éri meg jobban a raklap javítása, mint az új vásárlása?

Sokan nem is gondolnak a raklap javításra, vagy nem tudják, hogy javítható. Ha egy raklap annyira sérült, hogy már nem lehet használni, akkor elkerülhetetlen a leselejtezés és az új raklapba fektetés. Azonban a raklap javítás egy olyan alternatívát nyújt Önnek és cégének, amely által tetemes összegeket spórolhat meg.

A raklapokra a folyamatos szállítás, és a nagy terhelés hatására óhatatlanul hatnak a külső erők. A raklapok megsérülnek, a szögek kibújnak, ami által sokat veszítenek tartósságukból és a biztonságos használatot sem segítik elő.

A raklap javítás sokkal olcsóbb, mint az új vagy a használt raklapok ára, ráadásul több ideig használhatja meglévő raklapjait. A törött elemek cserére kerülnek, a szögképet optimalizáljuk és ellenőrzünk minden szükséges paramétert. Ezáltal a raklapja olyan lesz, mintha teljesen új lenne, emellett még a használt raklap vásárlásnál is gazdaságosabb megoldást vett igénybe.

Ha szeretné raklapjait sokáig használni, válassza raklap javító szolgáltatásunkat!

toppalett.hu

 

Egyedi raklapgyártás

Napjainkban a raklapgyártás modern és jól működő gyártótechnológiával rendelkezik, mellyel minden előírásnak és szabályzásnak megfelelő termékek állíthatóak elő, azonban a különböző ipari szegmensek és az egyéb ágazatok sajátos jellemzői miatt előfordulhat, hogy az igényeikhez illeszkedő raklapokra van szükség.

Az egyéni igények számos fizikai paraméterben jelentkezhetnek:

 • Méret
 • Minőség
 • Terhelhetőség
 • Fedlaphézag
 • Kezelési eljárások
 • Kiegészítő termékek
 • Egyéb egyéni igények

Az egyéni raklapok gyártási eljárása az esetek többségében maximálisan megegyezik a szabványtermékek előállításának folyamatával, azonban az egyéni igényeket szem előtt tartva kell elkészíteni a termékeket, valamint a felhasznált alapanyag mennyiség eltérő minden egyéni esetben. Azokon a felhasználási területeken, ahol nem követelmény az EUR szabványú raklapok alkalmazása, mindenképpen érdemes egyedi, ipari raklapokat gyártatni a vállalkozásoknak, hiszen rövidtávon jól megtérülő befektetés a körülményeket a tevékenységi kör sajátosságaihoz igazítani.

Amennyiben minőségi egyedi raklapok gyártására van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Hide Main content block

Rólunk mondták

Többször későn eszméltünk és elfelejtettük időben leadni rendelésünket de a Top-Palett mindig készségesen segített.
A raklapkezelésben megbízhatóak csak a javithatatlan raklap van selejtezve ,viszont amit megjavítanak azt mindenhol elfogadják tőlünk.
Scroll to top