A raktárak lényege az áttekinthetőség. Ezek az olykor bonyolult rendszerek csak akkor tudják betölteni funkciójukat, ha megfelelő rendszerben építették ki őket, illetve, ha megfelelő eszközöket alkalmaznak a munkafolyamatok során.

A raktár egy rendszer, mely a következő részekből tevődik össze:

  • információs berendezések
  • anyagmozgató eszközök
  • raklapok
  • raktári létesítmények

A raktározás a tárolt anyag minőségétől és az előírásoktól függően történhet állványon és állvány nélkül. Előbbi esetben a termékeket nem lehet közvetlenül egymásra helyezni, így állványokra rakják azokat. Ezen belül is létezik statikus és dinamikus megoldás is. Utóbbi lényege, hogy egy-egy raklap kiemelésekor a többi, állványon lévő raklap is változtatja helyzetét.

A raklapok minősége minden raktározással foglalkozó cég számára fontos szempont, így érdemes azokat megbízható forrásból beszerezni.

Korszerű raktártechnikát szeretne kiváló minőségű raklapokkal? Speciális igényeivel és felmerülő kérdéseivel forduljon bátran munkatársainkhoz, akik készséggel segítenek Önnek!

Rólunk mondták

Többször későn eszméltünk és elfelejtettük időben leadni rendelésünket de a Top-Palett mindig készségesen segített.
A raklapkezelésben megbízhatóak csak a javithatatlan raklap van selejtezve ,viszont amit megjavítanak azt mindenhol elfogadják tőlünk.
Scroll to top