A különböző területen tevékenykedő cégek számára gyakran komoly problémát jelenthet az elhasználódott vagy rossz raklapok kezelése, melyek az idők során tönkrementek, valamint cserék során kerültek a vállalkozás tulajdonába. Ezeknek a raklapoknak a tárolása helytakarékossági és anyagi szempontból is megterhelő és veszteséges, azonban bizonyos esetekben kitűnő és takarékos megoldás lehet a javíttatásuk.

A hibás raklapok javítása sok esetben megoldható és megtérülő befektetést nyújthat a tulajdonosoknak, amennyiben kisebb hibákról és sérülésekről van szó, esetleg néhány elemet érintő felületen, azonban jelentősebb sérülések esetében kifizetődőbb új darabokra beruházni és a felvásárló cégekkel egyeztetni az elhasználódott darabok további sorsáról, azaz a raklapok forgalomból való kivonásáról, valamint az újrahasznosításról.

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött, valamint a megfelelő engedélyekkel vállalja adott raklapok javítását, hulladék raklap begyűjtését és újrahasznosítását, valamint új minőségi darabok értékesítését is egyaránt, melyekről bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunkat vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Rólunk mondták

Többször későn eszméltünk és elfelejtettük időben leadni rendelésünket de a Top-Palett mindig készségesen segített.
A raklapkezelésben megbízhatóak csak a javithatatlan raklap van selejtezve ,viszont amit megjavítanak azt mindenhol elfogadják tőlünk.
Scroll to top