A raklapok is, mint sok más termék, számos gyártási folyamaton esnek át, mire elérik végleges formájukat. Az alábbiakban ezt a néhány lépést szeretnénk bemutatni, amiben fény derül arra, hogy mitől lesz egy raklap jó minőségű.

A legelső lépés itt is az alapanyag kiválasztása. Szinte mindenre igaz, hogy a megfelelő alapanyag nélkül a végeredmény sem lesz kifogástalan. Gondoljunk csak a főzésre, hiszen ott is a legjobb alapanyagokat kell kiválogatnunk ahhoz, hogy a számunkra tökéletes eredményt kapjuk. A raklapgyártásnál sincs ez másképpen. Ezután elszállítjuk a faanyagot és kezdődhet a gyártás.

A raklapgyártás során különféle faipari technológiákat is alkalmazni kell, ami nagy szakértelmet igényel. A méretre vágás során elkészült fűrészpormentes elemek teszik kiváló minőségűvé raklapjainkat. A raklapok összeállítását gépek segítségével végezzük, összeállítás után pedig rakatba rendezzük a készterméket.

Végül következik a raklapgyártás utolsó feladata, a fumigálás, vagyis a szárítás folyamata, ami elpusztítja a kártevőket és megakadályozza a raklap idő előtti elhasználódását is.

Ha minőségi raklapot szeretne, válasszon minket!

Rólunk mondták

Többször későn eszméltünk és elfelejtettük időben leadni rendelésünket de a Top-Palett mindig készségesen segített.
A raklapkezelésben megbízhatóak csak a javithatatlan raklap van selejtezve ,viszont amit megjavítanak azt mindenhol elfogadják tőlünk.
Scroll to top